Perfectie van opbouw tot afbouw.

Creative Stage Solutions is een jonge dynamische firma opgericht in het voorjaar 2019 onder de vleugels van Creative Rental Solutions als aanvulling op het klank en licht aanbod. Vandaag is Creative Stage Solutions gegroeid tot een firma die +4000m² vloeren kan aanbieden en stages in alle vormen en hoogtes. You name it, we build it.

Elk project bij Creative Stage Solutions onderscheidt zich door vier terugkerende fases: ontwerp, opbouw, afwerk en afbouw.

3D modellen

Ontwerpfase

De opdracht wordt professioneel uitgetekend in 3D. Dankzij deze modellen krijgen we een duidelijk zicht op de afmetingen, uitzicht en verwachte materialen. Deze visuele eerste stap laat toe om vanaf de start uitdagingen en mogelijkheden in kaart te brengen. Bovendien zie je als klant meteen hoe het eindresultaat eruit kan zien. Vanuit deze tekeningen sturen we onze bouwers aan met materiaallijsten en plannen.

Ervaren team van Scaffers

Opbouwfase

Met de plannen van de te bouwen constructies stellen we een ervaren team samen. Zij werken de opdracht zo efficiënt mogelijk af. Intern beschikken we reeds over enkele top Scaffers en ons vaste team kunnen we indien nodig aanvullen met freelance medewerkers waarmee we regelmatig samenwerken. Zo hebben we een grote variatie aan Scaffers en kunnen we flexibel werken.

Samenwerking met externe leveranciers

Afwerkfase

In deze fase zijn het externe leveranciers die een stage, tribune, vip plateau de extra touch geven en zo het decor tot leven brengen. Hangen van baches, plaatsen van klank en lichtmateriaal, stoffering, inkleden in hout, …. Onze expertise is hierbij een uitstekende aanvulling op de kwaliteiten van de andere toeleveranciers.

Efficiënte planning

Afbouwfase

Na het event is het tijd om alles snel en professioneel terug in te pakken voor de volgende opdracht. In samenspraak met de klant maken we een efficiënte planning op zodat ons materiaal snel en veilig terug gestockeerd kan worden in het magazijn.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie